Last x Days Posts  1 | 3 | 7 Days  Search  Topics  Tree View  Help
  Soarer Central * Celsior Chat * "PIEZO TEMS" light always lit. Previous Previous    Next Next  

Author Message
Boris Siljanoski
TryHard
Western Australia
Soarer GZ20 TT

Posts: 456
Reg: 11-2007

Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Rating: N/A
Votes: 0 (Vote!)

Friday, March 05, 2010 - 12:17 am, by:  Boris Siljanoski (Z2tt) Quote hilighted text Edit Post Delete Post Print Post   View Post/Check IP (Moderator/Admin Only) Move Post (Moderator/Admin Only)

Hello.

My TEMS seems to work normal, whenever i go over a bump one of the shocks on the icon lights up on the dash.

But I always have the "PIEZO TEMS" light lit, is that normal just to show the driver that the icon next to it is for Tems, or does that mean there is something wrong with the TEMS.

Does anybody else have the PIEZO TEMS light lit? (that is people who have TEMS).

Thanks
Maclean Cherry
Tinkerer
ACT
Celsior

Posts: 53
Reg: 01-2010

Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Rating: N/A
Votes: 0 (Vote!)

Friday, March 05, 2010 - 08:58 am, by:  Maclean Cherry (Maclean_cherry) Quote hilighted text Edit Post Delete Post Print Post   View Post/Check IP (Moderator/Admin Only) Move Post (Moderator/Admin Only)

Mine's always lit.

Add Your Message Here
Eye Candy
Click for full size
Bold text Italics Underline Center Text Upload photo from your hard drive Make a List Make a Table Make an Image Thumbnail Create a hyperlink Insert a clipart image Formatting Help
         

Username: Important Posting Information:
If asking a question, have you done a search to see if your question has already been answered?
Be aware that the use of SMS-speak eg "u" instead of "you" etc, will get your post deleted.
Password:
Enable HTML code in message
Automatically activate URLs in message

  Administration Administration      Log Out Log Out Previous Previous      Next Next